Spelen tegen de Act2Prevent Voetbalschool?

Spelen tegen de Act2Prevent Voetbalschool?

Oefenwedstrijdjes van hoog niveau

De Act2Prevent Voetbalschool kiest ervoor om trainingen te laten primeren op wedstrijden maar speelt af en toe wedstrijdjes tegen andere teams van hoog niveau.

Tegen elite-ploegen spelen we op dit moment tegen kinderen van eigen leeftijd, tegen provinciale en regionale ploegen bekampen we een jaartje ouder. Aangezien succesbeleving voor ons een belangrijk principe is maar onze kinderen tevens voldoende uitdaging nodig hebben passen we onze eigen ploeg zoveel mogelijk aan ngl. het niveau van onze tegenstander zodat beide teams een sportieve en leerrijke wedstrijd kunnen spelen. De eerste keer dat we tegen elkaar spelen kan het zijn dat de verhoudingen niet altijd ideaal liggen, ook op tornooien kiezen we niet zelf onze reeksindeling ( we adviseren gewoonlijk wel de organisator dat we over sterke spelertjes beschikken ) en kan het verschil soms groot zijn. ( onze kinderen evolueren immers snel ).

Wie komt er in aanmerking om tegen de Act2Prevent Voetbalschool te spelen ?

Wij spelen erg graag tegen kwalitatieve ploegen die oog hebben voor opleiding en minder voor de eindscore. Die eindscore komt niet in de krant of in de statistieken, kinderen zijn die meestal een week later al vergeten, het zijn vaak de volwassenen langs de kant die daar ( om welke reden dan ook ) het meest van wakker liggen. Het is van belang voor ons om tegenstanders te hebben met kwalitatieve spelertjes en een begeleiding die, net als ons, hun tijd optimaal willen benutten om de spelertjes beter te maken.

unnamed

‘Leuke wedstrijd, ik hou van je, wat wil je straks eten?’ – De enige woorden die kinderen willen horen van hun ouders wanneer de wedstrijd over is.

Zo verkiezen we om 5 keer 15’ te spelen indien de accommodatie en planning het toelaat, dat maakt het voor de bezoekende ploeg alvast meer de moeite om zich te verplaatsen. Vergeet niet dat elk kind op zo’n wedstrijdjes slechts enkele minuten balcontact heeft, laten we dus de effectieve speeltijd zoveel mogelijk verlengen.

Doelmannen bouwen op van achteruit of dribbelen in, dit in de plaats van een uittrap uit de handen. We proberen sowieso zoveel mogelijk de bal over de grond te houden. Een shoot-out ipv. een strafschop na de wedstrijd ( of beiden is nog beter ! ) waar een spelertje met de bal op de doelman afgaat om via een mooie dribbel te scoren.

Wanneer kan je tegen de Act2Prevent Voetbalschool spelen?

Tijdens onze trainingsmomenten of zelfs daarbuiten op aanvraag. Gezien het feit dat we ook extra trainingen aanbieden op zondag is zaterdag voor ons de meest geschikte dag.

Ben je betrokken bij de clubleiding en organiseer je een tornooi met sterke bezetting dan mag je ons altijd uitnodigen om deel te nemen. Gezien onze groei ( meer spelers/meer ploegen ) zullen we aan steeds meer tornooien kunnen deelnemen.

Waar?

Wij spelen onze thuiswedstrijden op het kunstgrasveld van FC Eppegem ( Waterleestweg 2, 1980 Eppegem ) maar kunnen ons ook verplaatsen naar clubs uit de regio. Onze voorkeur gaat uit naar het spelen op kunstgrasvelden. Beschik je over een uitzonderlijk sterk team maar niet over kunstgras dan overwegen we zeker een oefenwedstrijdje.

Interesse?

Contacteer ons op info@act2prevent.com